13 April 2011

'Dayana AZ dan MiszyDian LUCKY DRAW! '

Assalamualaikum . . .


I had been tagged by permata hati saya , so dengan ini untuk mengambil langkah mengupdate blog jugak aku join luckydraw ni .Who know lucky is on my side ...huahua





Syarat yang mesti di penuhi sekiranya ada yang berminat untuk join luckydraw ini seperti di bawah :


1. Terbuka buat follower MiszyDian dan Dayana AZ
2. Buat satu entry pasal lucky draw and letak tajuk "Dayana AZ dan MiszyDian LUCKY DRAW"
3. Letak banner lucky draw kat entry , dan linkkkan ke blog MiszyDian
4. Tag 3 orang blogger and make sure mereka tahu
5. Hantar nama dan link di bahagian comment ENTRI Miszy Dian sahaja


29 April 2011 adalah tarikh tutup.Sesiapa yang berminat boleh lah turut serta memeriahkan dan mengeratkan hubungan diantara kita .

*aku tag semua yang nak join..spread the news*


:)

2 comments:

MiSzy DiaN said...

hi,
thanks for joining
"Dayana AZ dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!"

good luck :)

Afzan Rahman said...

hahahaha...
pemalas punya olang :P